Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 2 personen 1/2 ui 2 tenen knoflook 1 spaanse peper (eventueel te vervangen door chilipoeder, cayennepeper of sambal) 1 blik tomaten (400 gram) 16 olijven[...]
Bron: smulweb.nl2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes (zonder stelen) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl1 teentje knoflook 50 gr. groene olijven zonder pit 1 ansjovisfilet 2 el. olijfolie 1/2 tl. Italiaanse keukenkruiden zout, peper. Hulpmiddelen Keukenmachine[...]
Bron: smulweb.nlOLIJFOLIE MAYONAISE - 2 eierdooiers (op kamertemperatuur) - 1/4 theelepel zout - 2.5 - 3 dl. groene olijfolie (op kamertemperatuur) - 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: smulweb.nl2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlRavigottesaus smaakt erg goed bij gebraden rosbief. Vermeng door elkaar; 2 dl mayonaise of Becel dressing scheutje melk scheutje water citroensap versgemalen[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk heb een basistomatensaus gemaakt en hiervan 2 heerlijke gerechten gemaakt. Schelpen gevuld met spinazie en ricotta en gehaktballetjes in tomatensaus .[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlRavigottesaus smaakt erg goed bij gebraden rosbief. Vermeng door elkaar; 2 dl mayonaise of Becel dressing scheutje melk scheutje water citroensap versgemalen[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp verzoek van een vriendin van mij (ja Jo, jij) geef ik jullie wat recepten voor op brood. Als vervanging van de kant en klare vleeswaren, salades en andere[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlTapenade is ook zo makkelijk te maken. In een klassieke zwarte olijventapenade zit ansjovis, maar ik heb gekozen voor geroosterde rode paprika, dat maakt de[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDeze 'kwaaie' saus is kruidig en smakelijk en daarnaast ontzettend makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor alle soorten pasta, maar met deze saus kun je alle[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlTapenade is van oorsprong 'een dikke koude saus bereid uit olijven en kappertjes'. Gemalen olijven dus eigenlijk, samen met nog wat andere ingrediënten.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: 1 pot of blikje ontpitte zwarte olijven van 200 g 1 eetlepel afgespoelde kappertjes 12 ansjovis in olie, afgespoeld 2 of 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl