Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 20 200 g droge kikkererwten 1 afgestreken theelepel bonenkruid 1 of 2 laurierblaadjes water om de kikkererwten te koken (dubbele[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 4 teentjes look, fijngehakt 1 piment peper, ontdaan van zaadjes en lijsten, fijngehakt zwarte peper het sap van 2 limoenen 1[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl1 blikje chipotles in adobesaus (webwinkel) 2 blikken tomaat op sap à 400 gram 1 ui in smalle ringen 2 tenen knoflook uit de pers 1/4 tl komijnpoeder[...]
Bron: smulweb.nlRadijsblaadjes zijn heerlijk geurig Dit recept is geïnspireerd op een recept van Valérie Cupillard voor de biowinkelketen La Vie Claire , en het heet daar[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms maak ik dingen gewoon omdat ik het al jaren zo doe. Dat is ook zo met mijn basis voor tomatensaus waarmee ik de winter door kom. Een collega van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWeer een chutney. Ja, het gasformuis draait overuren, de potjes zijn niet aan te slepen (gelukkig heb ik nog een flinke voorraad...). Mijn Turkse[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHeerlijke en eenvoudige pastasaus voor over mijn zelfgemaakte pasta :-) Je hebt nodig: - Een scheutje olijfolie om in te bakken. - 3 laurierblaadjes -2 grote[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlJarenlang hebben wij geen zuurkool gegeten. In de herrineringen van M. was dit namelijk helemaal niet lekker. Totdat we het in een hut in Oostenrijk geserveerd[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl3 pakken tomatensaus (bijv. AH) 1 blikje tomatenpuree 4 tenen knoflook (fijn snijden/ raspen) 2 rode uien (fijn snijden) Winterpeen (raspen) 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 gesnipperde rode ui 1 uitgeperste teen knoflook 1 eetl. zongedroogde-tomatentapenade ¼ theel. chilivlokken 1[...]
Bron: allrecipes.nlGrof zeezout of Knorr Aromat Grof gesneden uienringen (lekker om ook te grillen) Zwarte peper Bieslook Veel knoflook Wat azijn of citroensap Wat olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl