Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten Porties : 20 200 g droge kikkererwten 1 afgestreken theelepel bonenkruid 1 of 2 laurierblaadjes water om de kikkererwten te koken (dubbele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 150 gram gedroogde kikkererwten 45 gram gedroogde sojabonen 1 laurierblad 1 ui, in vieren gesneden 240 ml groentebouillon 720 ml[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pot vleesfond (380 ml) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in plakjes) 1/2 winterpeen ((a 250 g), geschild) 50 g boter 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl7 of 7,5 dl rode wijn 2,5 dl azijn 1,5 dl olijfolie 3 takjes peterselie stuk winterwortel takje tijm 1 kleine ui 1-2 larierblaadjes enkele peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rijpe tomaten,grote teen knoflook,1 ui, peterselie,dragon,stukje laurierblad,takje tijm,olijfolie zout peper suiker 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlHet voordeel van een slowcooker is dat je er geen omkijken naar hebt zodra alles erin zit, het nadeel is dat je wel op tijd moet beginnen. Gelukkig heeft een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com