Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 2 -4 personen 1 halve pompoen 200 gram sperzieboontjes 1 kleine bloemkool Kokosvet (of boter) 2 kleine uien 1 theelepel sambal 3[...]
Bron: allrecipes.nlSambal Goreng Boontjes (pittige gekruide sperzieboontjes) Ingrediënten: 500 gram sperzieboontjes of haricots verts 1 grote ui 1 paprika, in reepjes gesneden[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com500 gram sperzieboontjes, 1 grote ui gesnipperd, 1 el olie, 1 tl sambal oelek, 1 tl laos, teen knoflook geperst, 1 el suiker, kneepje citroensap, 1 1/2 el[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIk had niet verwacht dat er nog een recept voor sperzieboontjes op dit blog zou bijkomen; er staan er al 23. Dit wordt dus de 24e en is heel erg lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr. Varkenspoelet; 1 Ui fijngesnipperd; 1 geperste teentje Knoflook; 2 plakjes Laos(ca.1cm dik; olie; 2 Bouillonblokjes; 500 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olie 2 kleine eetlepels rode currypasta 2 teentjes knoflook, uitgeperst 500 gr kipfilet, in reepjes 800 ml kokosmelk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 sperziebonen scheutje zonnebloemolie 1 stukje sereh (citroengras) 1 salamblaadje 50-100 gr santen (van een blok) De kruidenpasta[...]
Bron: allrecipes.nlBoter, bloem, melk, citroensap, geraspte kaas, scherpe mosterd room, bieslook zout en peper. Bereidingswijze Maak een bechamelsaus met melk, voeg wat geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olie 2 uiene gesnipperd 2 tenen knoflook fijngehakt 1 el bruine suiker 3 tl sambal badjak 2 el tomatenpuree 200 ml kokosmelk 2-3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram snij of sperzieboontjes * 3 eetlepels gesneden ui * 1 teentje knoflook * 1 theelepel sambal terasi * 1 theelepel laos * 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. Varkenspoelet; 1 Ui fijngesnipperd; 1 geperste teentje Knoflook; 2 plakjes Laos(ca.1cm dik; olie; 2 Bouillonblokjes; 500 gr.[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht maakte mijn oma altijd als we samen Indisch aan het kokerellen waren. Ik hielp haar en keek haar kunsten af. Vaak in combinatie met Sajoer Lodeh,[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.com