Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Een flink pannetje dikke saus Ik had boerenkoolstamppot gemaakt, erg lekker. Tenminste de eerste dag. Stamppot is eigenlijk niet zo 'mijn ding', ik heb niks[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 1 rode paprika 1 ciabatta (voorgebakken brood) 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nlChimichurri is iets wat ik al heel lang op mijn lijstje heb staan om te maken. Geen lijstje in mijn telefoon, zo hip ben ik niet..... Een lijstje in mijn[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel van mijn favorieten zitten in dit gerecht. Pasta, pesto, pittige Spaanse pepers, rozemarijn, knoflook en ga zo maar door. Ik heb dit recept van de website[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVan de royale tomatenoogst maak ik ook een pastasaus. 1250 g ossehart- en trostomaten 500 g kerstomaten 4 sjalotjes 1 rode ui en 1 rode paprika (moesten op)[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 8 personen 60 gram boter,8 tomaten,2 aubergines,4 el olijfolie,peper en zout,2 uien,1 groene- 1 rode- en een gele paprika,3 teentjes look,wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Saus: olijfolie 8 ansjovis 1 ui (zeer fijn gesnipperd) 3 teentjes knoflook 1/2 spaanse peper 1 dessertlepel salie 1 dessertlepel thijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 middelgrote ui 6 rijpe trostomaten 60 gr. tomatenpuree Verse basilicum 4 el. olijfolie (extra vierge) Rode / witte wijn Peper en zout[...]
Bron: smulweb.nl-15 g boter -1 el plantaardige olie -3 rode uien (circa 750 g)in halve ringen van 6 mm dik -1,25 dl droge rode wijn -4 el lichtbruine basterdsuiker -snufje[...]
Bron: smulweb.nlVan de website mideastfood.about.com Hummusrecepten zijn er zoveel als er, ten zuidoosten van de Middellandse Zee, koks en kokkinnen zijn. In Libanon gaan ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl