Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
12 chilipeper(s), rood 8 kemirie(s) 1 tl trassi 3 el asemwater ( tamarinde) 1 tl zout 100 ml olie, plantaardig 2 blaadje(s) djeroek peroet 2 tenen knoflook 1[...]
Bron: smulweb.nlEen verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Bosje verse Koriander, Olijfolie, peper en zout, evt. gehakte noten Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014[...]
Bron: smulweb.nlIk hou van koriander! Het liefst gooi ik het overal door, soep, salades, pasta, op crackers en soms zelfs gewoon zo. Koriander in de vorm van een pesto wilde[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlSimpel en snel klaar, maar wel super lekker, deze pasta variant. Ingrediënten : 2 personen. 200 gram droge pasta, bijv. volkoren spaghetti of linguine.[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deDe pesto alla Genovese kennen we allemaal, maar de salsa di noce, die uit dezelfde streek komt, Ligurië, is veel minder bekend. De walnotenpesto is perfect[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 rode paprika 1 ciabatta (voorgebakken brood) 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTegenwoordig maak je van alles een pesto. De klassieke combinatie van basilicum, pijnboompitten, knoflook, olie en parmezaan is misschien nog steeds wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChutney van Peren, Dadels en Noten Ingredienten 1 1/2 kg peren (schillen, klokhuis verwijderen en vruchtvlees in stukjes hakken) 3 dl wijnazijn sap van 3[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWeer eens iets anders dan dip gemaakt van mayo en een zakje E-nummers ;-). Deze heerlijke dip kan je op crackers doen, brood in dopen, bij gegrilde kip eten of[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet klink misschien heel griezelig maar het is echt heel erg lekker en weer eens wat anders op je stokbroodje of toastje Olie, 1 ui gesnipperd, 3 tenen[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlNa deze prachtige zomer, staat de basilicum er mooi bij. Vraagt om verwerkt te worden tot Pesto Genoveze. Deze pesto vind zijn oorsprong in Italie, wel[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlVandaag kwam de vraag hier of er nog tapenade was. Aangezien ik die kant-en-klare dingen echt niet meer in huis wil ging ik maar zelf aan de slag. Deze[...]
Bron: calorietje.blogspot.be