Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Hummus, hoemoes, houmous, humous of humus (op z'n Turks): allemaal soort van verschillende namen voor hetzelfde gerecht, een lekkere dip van kikkererwten,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlRauwe bietjes Onlangs lunchte ik in Amstelveen en at een ménage à trois van hummus. Zó lekker! Dus ik haalde de dag erop gekookte bietjes in huis. Kookte verse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen 'sambal goreng' gerecht is een bij- of hoofdgerecht dat bestaat uit groenten en/of vlees, gegaard in een pittige sambalsaus. Sambal goreng is met uien en[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 500 g winterwortel zout 1½ theelepel knoflookpuree op olie (potje (Silvo)) 3 theelepels komijn (djinten) 2 theelepels gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 avocado's (rijpe) 3 eetlepels citroensap 50 g roquefort (kaas) 1 zak worteltjes (geschrapt (500 g)) stengels bleekselderij (geschild) zet[...]
Bron: ah.nlDe afgelopen weken heb ik regelmatig recepten met peulvruchten geplaatst. Wat dan niet mag ontbreken is deze heerlijke dip van kikkererwten: hummus. De Turkse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk houd erg van tapasmaaltijden. Een hoofdgerecht bestaande uit allerlei kleine hapjes, worst, kaas, brood en tapenade. En dan een lekker glas wijn erbij. Een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe winterwortels zijn nu volop overal verkrijgbaar, ze zijn goedkoop, gezond en voedzaam. Winterwortels koop je vaak per kilo, maar voor ons tweetjes is dat[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLe grand Aïoli provençal is de grote klassieker uit Nice en Marseille. Het originele recept is met klipvis en staat hier op mijn blog. Er is ook een lichtere[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTja, wat zal ik zeggen... Het recept hieronder komt uit Sergio Hermans nieuwe boek Just Cook It, maar ik heb wat dingen aangepast. En terwijl ik dat in een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mayonaise 1/3 pot Yoghurt 4 eetlepels 4 tenen knoflook Handje peterselie Rasp van een citroen 1/3 pot zoetzure augurken (kleingesneden) Peper[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de hummus: 400 g kikkererwten uit blik, afgespoeld en uitgelekt 3 eetlepels tahin (pasta gemaakt van sesamzaad) sap van 2 citroenen 3[...]
Bron: smulweb.nl