Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 4 hoki visfilets (ontdooit); 500 g waspeen; 4 eetlepels zonnebloemolie; 300 g tomaten; 1 uitje; 1 rode peper; 1 blikje sardientjes in olie; 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 200 gr rundergehakt 1 ui, fijngesneden 1 kleine wortel, fijngehakt 3 teentjes knoflook, geraspt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIn de afgelopen weken (Juli 2013) heb ik veel gezellige Franse markten bezocht. O o wat zie ik daar allemaal lekkers, maar ook volop verse producten, zomaar[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHummus, hoemoes, houmous, humous of humus (op z'n Turks): allemaal soort van verschillende namen voor hetzelfde gerecht, een lekkere dip van kikkererwten,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlSaus van verse tomaten 1 1/2 kilo verse, rijpe tros of pommodore tomaten, half blikje tomatenpuree, flinke teen knoflook, 1 ui, 1 wortel, olijfolie, takje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlAaahhh! Het is vakantie, of de kids hebben in ieder geval vrij, en het is lekker weer 's avonds en rond een uur of 9 begin je telkens zin te krijgen in iets[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlPasta, pizza en gehaktballetjes in tomatensaus staan hier in huis al een poos in de top tien van lekkere maaltijden. Allemaal hebben ze de tomatensaus met[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlHeston Blumenthal liet het zien in zijn tv-programma In search of perfection: tomatensaus maak je met de snelkookpan. Tomaten krijgen namelijk een heel andere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk houd erg van tapasmaaltijden. Een hoofdgerecht bestaande uit allerlei kleine hapjes, worst, kaas, brood en tapenade. En dan een lekker glas wijn erbij. Een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlPesto: je denkt dan direct aan basilicum, parmezaan en pijnboompitten. Maar eigenlijk kan je er alle kanten mee op. Gelukkig want mijn basilicum deed het dit[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beTja, wat zal ik zeggen... Het recept hieronder komt uit Sergio Hermans nieuwe boek Just Cook It, maar ik heb wat dingen aangepast. En terwijl ik dat in een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms heb ik van die leuke onverwachte ontmoetingen. Zo was ik vanmiddag bij Saskatoon (update: helaas is Saskatoon eind 2010 gesloten) om onder andere[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetl olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theel peperkorrels, een stukje wortel in reepjes, een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de hummus: 400 g kikkererwten uit blik, afgespoeld en uitgelekt 3 eetlepels tahin (pasta gemaakt van sesamzaad) sap van 2 citroenen 3[...]
Bron: smulweb.nlHeston Blumenthal liet het zien in zijn tv-programma In search of perfection: tomatensaus maak je met de snelkookpan. Tomaten krijgen namelijk een heel andere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl