Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Mijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 6-7 teentjes knoflook, fijngehakt 1/2 kopje peterselie, gehakt 1/2 kopje oregano, gehakt 1/4 kopje cayennepeper 2 dl kokend water 1/2 kopje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 ui 2 tenen knoflook 1 spaanse peper (eventueel te vervangen door chilipoeder, cayennepeper of sambal) 1 blik tomaten (400 gram) 16 olijven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 15 225 ml water 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn 3 eetlepels olijfolie 1/8 theelepel cayennepeper 3/4 theelepel gedroogde oregano 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr gedroogde vijgen, fijngesneden 125 ml water 1 el olijfolie 2 eetlepels balsamico een flinke mespunt verse rozemarijn,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 bosje peterselie, fijngehakt 8 teentjes knoflook, geperst 175 ml extra vergine olijfolie 4 eetlepels sherry-wijnazijn 3[...]
Bron: allrecipes.nl4 eetlepels sesamzaadjes 4 deciliter olijfolie 1 teentje knoflook bosje peterselie 250 gram gare kekererwten sap van een citroen zout, cayennepeper 2[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlHet oktobernummer van het blad Boodschappen heeft als thema 'Heerlijke herfst'. In deze uitgave staan vier heerlijke chutneys die prima dienst kunnen doen als[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHummus is dé favoriete dipsaus in het Midden-Oosten. Niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Serveer het op een feestje als snack in combinatie met stukjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHummus is de Arabische naam voor kikkererwten. Het broodbeleg met dezelfde naam wordt al eeuwen in het Midden-Oosten gegeten en bestaat uit gepureerde[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen supergezonde pesto: eens iets anders voor bij pasta, als dipsausje of als broodbeleg. Je kan het zo gek niet bedenken. Dit sausje is echt[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDit jaar hebben we kennis gemaakt met hummus. Al verschillende keren naar staan te kijken in de supermarkt, maar elke keer toch maar niet meegenomen want echt[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDe laatste tijd hoor ik steeds meer mensen over bietenhummus (bieten meepureren met de hummus) als variant op de 'standaard' hummus. Toegegeven: de twee smaken[...]
Bron: puurjulia.blogspot.comIngrediënten 1 bol knoflook 2 el olijfolie 400 g kikkererwten (blik 400 g) 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl zout 40 g ongezouten cashewnoten 20 g[...]
Bron: ah.nl