kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder papaya

Gevonden 90 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tomatenchutney met basilicum

Ik geef het toe, basilicum is niet het eerste waar je aan denkt als je het over de ingrediënten voor een chutney hebt. Toch is deze zoet-zure chutney zeker het[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Tomaten pastasaus met basilicum en mozzarella

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 1-2 eetlepels tomatenpuree (75 gr) 2 (400[...]

Bron: allrecipes.nl

Olijventapenade

voor 4 personen 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes (zonder stelen) 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Tapenade van olijven en tomaten

voor 4 personen 125 gr. zwarte olijven (z.p.) 125 gram gedr. tomaten op olie 125 gram kappertjes 2 tenen knoflook 1 theel. gem. zwarte peper 1 theel. gedr.[...]

Bron: smulweb.nl
Pesto - Saus van basilicum

voor 4 personen 50 gram basilicumblaadjes 20 gram pijnboompitten 1 grote teen knoflook (gehakt) 120 ml olijfolie 2 eetlepels Pecorino Romano, geraspt 4[...]

Bron: smulweb.nl
Tilapia Pesto

voor 2 personen Voor de pesto: 1,5 eetl olijfolie 20 gr parmenzaanse kaas, geraspt (verse kaas, geen strooisel) flinke bos basilicum 10 gr pijnboompitjes 1[...]

Bron: smulweb.nl
Pesto perfecto

Ingrediënten Porties : 2 500 ml vers basilicumblad (ik gebruik een maatbeker waarin ik de blaadjes los laat vallen zonder ze aan te drukken) 2 tenen[...]

Bron: allrecipes.nl
Franse dressing

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel azijn (rode of witte wijn of cider) 1 eetlepel olijfolie of aardnotenolie 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Pesto met verse basilicum en citroen

Ingrediënten Opbrengst : 1 potje van 300 ml 2 bossen basilicum 10 gr Parmezaanse kaas (evt ook 10 gr Pecorino) 1 teen knoflook 1 citroen handje[...]

Bron: allrecipes.nl
Kaassaus met portobello

Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels boter 2 portobello paddestoelen (de hoedjes), in dunne plakjes 225 gram roomkaas 115 gram boter 360 ml melk 170 gram[...]

Bron: allrecipes.nl
Eenvoudige pesto van basilicum en knoflook

Ingrediënten Porties : 12 125 gr verse basilicum, fijngehakt 225 ml extra vergine olijfolie 70 gr pijnboompitten 25 gr paranoten 65 gr geraspte[...]

Bron: allrecipes.nl
Pesto en parmezaanse kaas crostini

Ingrediënten Porties : 8 1 baguette 8 eetlepels mayonaise 5 eetlepels basilicum pesto 2 teentjes knoflook, fijngehakt 75g versgeraspte Parmezaanse kaas[...]

Bron: allrecipes.nl
Humus met basilicumpesto

Ingrediënten Porties : 5 1 blikje (400 gr) kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld 25 gr basilicumblad 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Moutabel

Ingrediënten Porties : 64 4 middelgrote aubergines 4 teentjes knoflook handje verse basilicum 2 groene chilipepers 4 eetlepels tahini 4 eetlepels vers[...]

Bron: allrecipes.nl
Linguine met muntpesto

Ingrediënten Porties : 8 1 pak (500 gr) linguine of spaghetti 6 tomaten, zaad verwijderd en gehakt 20 verse basilicumblaadjes 10 verse muntblaadjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Pesto Del Sol

Ingrediënten Porties : 12 175 gr verse spinazie 175 gr verse basilicum 90 gr pijnboompitten 60 gr walnoten 24 kleine zwarte olijven 4 teentjes knoflook[...]

Bron: allrecipes.nl
Toscaanse Pesto

voor 8 personen 100 gram pijnboompitten ongeveer 2 dl extra virgin olijfolie 2 teentjes knoflook 50 g basilicumblaadjes (volle kop) zout vers gemalen peper 50[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy