Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Toen ik laatst in Gouda de nieuwe Lidl bezocht vond ik zakjes gedroogde tomaten en olijven. Tenminste, ‘partly rehydrated’ stond er op. De zakjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl2 onrijpe mangos 1 el geraspte, verse gemberwortel 1 teen knoflook uit de knijper 250 gr. (lichtbruine) basterdsuiker 2 gedroogde chilipepers, verkruimeld 3[...]
Bron: smulweb.nlSoms nemen mensen heldere besluiten. M was klaar met tuinieren en wilde dus een tuin die alleen maar gemaaid hoeft te worden. Gras, veel gras. Er staat wel een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten ½ pak pompoenblokjes ((a 450 g), diepvries) 5 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 teen[...]
Bron: ah.nlHummus (of is het nou houmous...) 250 gr gedroogde kikkererwten, 1 theelepel bakingsoda, 270 tahin, 4 eetlepels citroensap, 4 tenen knoflook, 100 ml ijskoud[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBijna iedereen weet tegenwoordig wat hummus is; hummus wordt een steeds populairder gerecht in Nederland. In Amsterdam is inmiddels de eerste hummusbar[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlMeestal werk ik buiten, maar precies op de eerste zomerse dag vandaag had ik vanmorgen een vergadering en vanmiddag cursus. Gelukkig was ik vrij vroeg klaar en[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlPasta Pesto Zalm Toen ik dit recept zag dacht ik gelijk... Yummie...dat moet lekker zijn dat kan niet anders...Ik ben zelf niet zo van de doperwten Maar een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 theelepel ketoembar 1 theelepel kurkuma 1 theelepel komijn 1 theelepel (scherpe)[...]
Bron: allrecipes.nlOver pesto kun je een héléboel schrijven, maar voor mij komt het neer op hetvolgende: het spul zíet er níet uit, maar smaakt verrukkelijk! Een sneetje[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPastasaus van pompoen is in Amerika een grote hit als je Pinterest moet geloven. Om te snappen waarom moest dit hier thuis natuurlijk zelf gemaakt worden ;).[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl