Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 145 recepten
Door de karnemelksaus had ik nog bijna 3/4 liter in huis, dus in mijn receptenverzameling gekeken en daar vond ik deze (min of meer gezonde, maar vooral erg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 500 gram aardappels, 1 grote ui, zout en zwarte peper, 250 ml hete bouillon, 15 gram boter in blokjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok uit De complete keuken van Frankrijk. Volgens het recept heb je per persoon een vleugel van 250 gram nodig. De kleinste vleugel die wij konden krijgen was[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSnel, eenvoudig en toch lekker 1 ei, 1 dooier, 1 el witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, snufje kaneel, 1 dl melk, 2 el stroop Alles, excl. melk en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker gerecht uit de Good Food van september 1998. Voor 2 personen: 450 gram tomaten, 4 eieren, 25 gram bloem, 200 ml crème fraiche, 2 el melk, handvol[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker vegetarisch maal uit Good Food augustus 1999 Voor 2 personen: 1 rode en 1 gele paprika min of meer even groot), 50 gram boter, 1 teen knoflook, 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk recept uit Veg! Heel veel groentengerechten (minder omslachtig, en kortere ingrediëntenlijsten dan in Plenty), superlekker allemaal. Voor 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gr. aardappels, peper, zout, 1 el peterselie, 1 el bieslook, 4 el slagroom Schaaf de aardappels met de kaasschijf in heel dunne plakjes. Vet een lage[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk kreeg de vulling niet zo netjes onder het deeg, door het karameliseren waren de uien uit elkaar gevallen. De smaak was er echter niet minder om! 200 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker herfstgerecht, helaas geen foto van gemaakt 600 gram pompoen, 1 grote ui, 3 el olie, 1 tl djinten, 2 tenen knoflook, 1 tl koenjit, 1 tl ketoembar, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 tomaten in stukjes, 100 gram brie, 2 el olijfolie, 1 zak kleine krieltjes, 1 gesnipperde ui, 1 paprika in stukjes, 1 zak veldsla, zout en peper Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com