Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten ½ pak tuinbonen (fijn (a 300 g, diepvries)) 1 limoen (schoongeboend) 1 teen knoflook (geperst) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 2 el[...]
Bron: ah.nlTuinbonen, je vindt ze lekker of je vindt ze niet lekker, een tussenweg is er denk ik niet. Wij vinden ze lekker, daarom hebben we ze ook in de eigen tuin. Het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMeestal wordt de term 'peulvruchten' gebruikt voor de zaden uit peulen, zoals bijvoorbeeld de kikkererwt, linze, tuinboon, enzovoorts. Sommige peulen eten we[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGewone kropsla. Het lijkt een nietszeggend ingrediënt, maar dat vind ik niet. Het hangt er natuurlijk van af welke kropsla je gebruikt. Ik bof, zoals al zo[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDe tuinboon (Vicia faba) Het is de enige eetbare boon die van nature voorkomt in Europa! En wordt hier al lange tijd gecultiveerd en verbouwt voor de[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comGisteren was de tweede lesdag. De theorie gaat over het hoe en waarom van zaaien en voorzaaien. Over soorten grond en samenstellingen daarvan. Over organische[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe eerste cantharellen van het seizoen geloof ik, vaak komen ze uit Oost-Europa, maar deze zijn uit Portugal. In Nederland worden ze ook vaak hanenkam genoemd.[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen beetje vegetarisch koken kan nooit kwaad. En dan nemen we al eens onze toevlucht tot het boek Plenty. Ik heb zo mijn "kookboekperiode": de ene keer veel[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beGisteren was de tweede lesdag. De theorie gaat over het hoe en waarom van zaaien en voorzaaien. Over soorten grond en samenstellingen daarvan. Over organische[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje verse dille (15 g) 5 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 4 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pakje flinterdun[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fijne tuinboontjes (pak, diepvries) 1 ui 30 g verse peterselie (zakje) 400 g kikkererwten (blik) 2 eieren 2 el sesamzaad 2 tenen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 225 g bladspinazie (diepvries pak a 450 g) 1 ui 2 eetlepels olijfolie ½ rundercervelaat (worst a 200 g) 1 pot tuinboontjes (320 g) 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g fijne tuinboontjes (diepvries, pak a 300 g) 1 schaaltje groene aspergetips (100 g) 6 eieren 150 ml volle melk 2 eetlepels bloem 75 g[...]
Bron: ah.nlDe tuinbonentijd is al even voorbij, wat we nu eten is uit de vriezer. Ik heb afgelopen vrijdag de rijpe, zwarte peulen geoogst voor het zaad, die liggen te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlJammer, mijn vakantie zit er helaas weer op. 16 jaar geleden had ik voor het laatst op de ski’s gestaan. Gelukkig is skiën net zoals fietsen of zwemmen.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 800 gr. verse grote tuinbonen (fave) 1 ui (geel) 1 eetlepel kerriepoeder 8 eetlepels olijfolie extra vergine naar smaak zout 200[...]
Bron: allrecipes.nlArtisjokken, je kunt ze vers kopen, bevroren of op olie. Meestal hebben we wel een pot artisjokken op olie in de koelkast staan. Dat zijn de harten in partjes.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl