Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 155 recepten
voor 4 personen 400 gram dunne kalfslapjes (schnitzels) - 4 dikke plakken salami, samen ca. 60 gram - 4 eetl. gewone olijfolie - 150 gram groene olijven,[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 20 gram roomboter; 1 grote ui; 2 tenen knoflook; 130 gram rijst (het liefst risottorijst); 30 cl. kippenbouillon; 2 eetlepels tomatenpuree;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kleine ui 75 g boter of margarine 250 g risottorijst 1 dl witte wijn 1 envelopje saffraandraadjes (0 05 g) 1 vleesbouillontablet 50 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 15 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 1 kleine ui, fijngesneden 350 g risottorijst 150 ml droge witte wijn snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 g groene linzen 500 ml groentebouillon 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 200 g risottorijst 3 el droge vermout 600 ml hete groentebouillon peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 375g geschilde, in blokjes gesneden pompoen 1 eetlepel olijfolie 1L groentebouillon 1/2 theelepel gehakte verse knoflook 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 350 gr risottorijst zout en vers gemalen zwarte peper 5 el olijfolie 250 gr gesnipperde uien 2 teentjes gesnipperde knoflook 350 gr grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 200 g risottorijst + 200 ml droge witte wijn 1 el gedroogde tijm 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 bakje paddenstoelenmix, (200 g) 300 g risottorijst 150 ml witte wijn 750 ml bospaddenstoelenbouillon[...]
Bron: smulweb.nl50 gram boter 1 ui, gesnipperd 200 gram risottorijst rasp en sap van 1 limoen 600 ml kippenbouillon 100 gram sugersnaps (of peultjes, groene asperges) wat[...]
Bron: smulweb.nlDeze week konden we nog even genieten van een heerlijke nazomer. Snel dus nog het laatste zomerfruit gekocht om dat zomerse gevoel nog even vast te houden. Zo[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comWe eten regelmatig vegetarisch. Niet alleen omdat het verantwoord is, maar ook omdat het gewoon lekker is. Risotto leent zich daar uitstekend voor. Maak een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com