Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1368 recepten
voor 4 personen Voor het soepje 1 fles rose 300 g suiker 4 takjes rozemarijn 500 g aardbeien 4 takjes aalbessen 50 g bosbessen 50 g braambessen, gehalveerd 4[...]
Bron: smulweb.nl90 ml olijfolie, plus naar behoefte extra 6 teentjes knoflook, ongepeld en gekneusd met de platte kant van een mes of uw hand 500 g kerstomaatjes 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote vastkokende aardappelen 4 takjes rozemarijn 4 takjes tijm 60 gram kruidenboter Hulpmiddelen BBQ of open haard/houtkachel Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar 1 el pikante olie ½ tl rozemarijn, fijngeknipt 3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille. 1 teen knoflook, geperst 1 dl slagroom 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIedereen die me al wat langer kent, weet dat aardappels bij mij niet zo heel vaak op tafel komen. Gewoon gekookt vind ik ze een beetje saai maar je kunt ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten Porties : 10 2kg extra stevige tahoe, verkruimeld 2 eetl sesamolie 1 rode ui, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gehakt 200g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlDeze taart heeft wat weg van onze Schwäbische rodebessen- en rabarbertaarten. Het verschil zit hem in de grofgemalen amandel (voor de crunch) en de custard,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 12 2 eetlepels gedroogde rozemarijn 4 theelepels knoflookpoeder 2 theelepels uienzout 115 gr boter, op kamertemperatuur 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 aubergines 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel rozemarijn (grof gebroken (potje a 15 g)) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 450 gr nieuwe aardappelen zeezout en zwarte peper, naar smaak 2 eetlepels champagne- of rode wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlVan amper een handje vol tot het volume dat je doet dromen van Assepoester, ze zijn er weer, de pompoenen. We zitten dan ook in de hoogdagen van deze al dan[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 450 g enigszins bloemige aardappelen (bijv. Bildstar), doormidden gesneden 700 g pompoen, in stukken 1¼ dl appelcider (of[...]
Bron: allrecipes.nlOpnieuw één van mijn soortgelijke gerechten die elke week op mijn menu staan ... Groenteschotels :-) Deze keer met prei, olijven en haloumi. Ingrediënten voor[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.be250 gram aardappelen, geschild en gekookt 125ml melk 250 gram zelfrijzend bakmeel 25 gram boter, in stukjes 3 eetl zwarte olijven, in stukjes versgemalen[...]
Bron: smulweb.nl