Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 321 recepten
50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere salade uit Delia's vegetarische favorieten. Wij vonden de vinaigrette een beetje tikje zurig (kwam waarschijnlijk door de wijnazijn van AH, die is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept in het boek is voor 4 personen, ik heb alleen de hoeveelheid aubergines aangepast, en wat minder kappertjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept is al vele malen vermeld, je vindt het o.a. hier . Wij hebben het niet als voorgerecht gegeten maar als[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBoen 2 biologische perssinaasappels goed schoon. Doe ze in hun geheel in een pan met ruim kokend water en kook ze 45 minuten op laag vuur. Haal ze uit het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker vegetarisch maal uit Good Food augustus 1999 Voor 2 personen: 1 rode en 1 gele paprika min of meer even groot), 50 gram boter, 1 teen knoflook, 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk recept uit Veg! Heel veel groentengerechten (minder omslachtig, en kortere ingrediëntenlijsten dan in Plenty), superlekker allemaal. Voor 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gr. aardappels, peper, zout, 1 el peterselie, 1 el bieslook, 4 el slagroom Schaaf de aardappels met de kaasschijf in heel dunne plakjes. Vet een lage[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk kreeg de vulling niet zo netjes onder het deeg, door het karameliseren waren de uien uit elkaar gevallen. De smaak was er echter niet minder om! 200 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo lekker, en zo makkelijk! Per persoon 2 kleine (dunne) stronkjes witlof, 50 gram blauwe kaas (dunne plakken), olijfolie, peper, zeezo ut Snijd de lof in de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept komt uit Homemade. De preikoekjes uit Plenty vond ik vele malen lekkerder. Wat wel erg lekker was, was het sausje bij deze koekjes. Lijkt me ook[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker herfstgerecht, helaas geen foto van gemaakt 600 gram pompoen, 1 grote ui, 3 el olie, 1 tl djinten, 2 tenen knoflook, 1 tl koenjit, 1 tl ketoembar, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden vijgen bij de Turkse supermarkt gekocht en die vielen een beetje tegen. Dus even gezocht of een van mijn favoriete bloggers iets simpels had met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com