Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 104 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 40 gr boter 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel geperste knoflook 400 gr champignons, in blokjes gesneden 1 kilo in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlChef Mama vs The Real Thing Deel 16 – de rest is terug te vinden in de receptenindex Is smeerkaas saai? Ja, in Nederland! Dat wij als Nederlanders niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKip met blauwe kaassaus en sherry Was heel lekker. Mag ook wel want dit recept om thuis te maken is van topkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOké, ik geef het eerlijk toe... Toen ik deze combinatie voor het eerst hoorde was ik ook niet direct enthousiast... Maar ik ben dol op pasta én op mosterd, dus[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMaak je geen zorgen! Lamsoor, dat zijn niet de oren van lammetjes. Lamsoor is een soort zeespinazie met een licht zoutige smaak. Bij gebrek aan lamsoor werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is alweer het einde van de maand en dus weer tijd voor de foodblogswap , waarbij foodbloggers op Facebook een andere foodblog toegewezen krijgen om van te[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlSpierballen heb ik er nooit echt van gekregen. En of het ooit een bijdrage geleverd heeft aan de verhoging van mijn bij tijden optredend tekort aan ijzer, is[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Opbrengst: 12 rolletjes 6 plakjes bacon 24 stuks groene asperges, zonder de harde uiteinden 225 gr roomkaas, zacht 2 eetlepels fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlSpruitjes koken (kort), Verse aardappelpuree maken & vervolgens de spruitjes erdoorheen stampen. Chorizo in blokjes snijden en even in een koekenpan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 4 ribkarbonades, bij voorkeur met bot peper en zout, versgemalen optioneel: mosterd 4 plakken pittige kaas 4 plakken achterham boter 4x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 gram boter 2 eetlepel olijfolie 2 bosje lente-/bosui 50 milliliter groente- of kruidenbouillon 50 milliliter witte wijn 4 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlAardappelpuree maken, verbrokkelde blue kaas erdoor mengen. 1 grote ui in ringen snijden, 1 el olie verhitten in koekepan, ui 20 minuten laten carameliseren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 2 sneetjes vers brood 4 dunne plakjes chorizo of salami 1 afgestreken eetlepel Parmezaanse kaas plantaardige olie om te bakken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 300g Harina PAN (of evt. polenta, zie opmerkingen) 400g melk (of water) 20g zachte boter 1 snufje zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlEr zijn zo van die recepten waar ik met plezier naar teruggrijp en dit is er zo eentje. Het dateert van een aflevering van Komen Eten toen Vier nog VT4 was en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoedenavond lezers! Ik moet jullie vertellen dat ik het haat als mijn eten één kleur heeft. Of nouja, vooral als mijn eten alleen geel is. Of oranje. Het is[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 kilo aardappelen, geschild 300 gr kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesneden 2 theelepels kerriepoeder 200 gr champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl