Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 352 recepten
voor 4 personen 600-800 gram Krieltjes (nieuwe)geen fabrieksballetjes 60 gram Boter 5 teentjes Knoflook Olijfolie 4 dunne plakken Parmaham of andere rauwe ham[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 50 g sperziebonen 100 g gemengde sla, zoals frisee en rucola 2 el verse munt, fijngehakt ¼ venkelknol, in dunne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen - 1 kg. (witte) asperges, - 200 gr. gerookte kipfilet, - 2 sinaasappels, - 20 witte druiven (zonder pit) - 4 eetl. mayonaise, - 6 eetl. room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels ceasardressing 4 eetlepels groene pesto 125 gr creme fraiche 150 gr kipfilet dungesneden 100 gr rucola 4 soft tortilla wrap 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels ceasardressing 4 eetlepels groene pesto 125 g demi creme fraiche 150 g kipfilet dungesneden 100 g rucola 4 soft tortillawraps 500[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel wittewijnazijn 1 theelepel Provençaalse kruiden 1 theelepel honing 2 eetlepel olijfolie 1 courgette in lange dunne plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 - 150 gram rosbief of andere vleeswaren (zie suggestie bij opmerking)- 1 vleestomaat - 1 limoen of 1/2 citroen - 2 lente-uitjes - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie * mespunt chilipeper * 1 theelepel paprikapoeder * zout * 300 gram biefstuk * 4 grote wrap tortillas * 50 gram rucola *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g rosbief (dungesneden) 1 bakje rucolasla (30 g biologisch) 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (fles à 250 ml) + 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 preien, totaal circa 250 g, in dunne ringen gesneden 4 bruine minibolletjes, horizontaal[...]
Bron: allrecipes.nlVanmorgen enkele aubergines in plakken gesneden, met wat zeezout bestrooid (hoeft tegenwoordig eigenlijk niet meer maar ik doe het lekker toch ;-), en zo'n[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, versnipperd 2 wortels, geschrapt en in blokjes 2 stengels bleekselderij, in stukjes 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 50 gr Landana Wasabi kaas rucola 100 gr carpaccio van ossenhaas 2 el olijfolie extra vierge versgemalen peper 50 gram pijnboompitten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 5 plakjes parmaham, gehalveerd 10 bolletjes mini-mozzarella (santa luca) 10 blaadjes basilicum 25 gram rucola eetlepel olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlHet is echt genieten dat er zo veel vegetarische keuze is tegenwoordig. Vegetarische restaurants zijn natuurlijk een feest. Wat ook niet verkeerd is, zijn de[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlFoguuuuuuuuuu ik heb nieuw lievelingseten. Volgens mij nemen de 3 personen die deze blog überhaupt lezen me totaal niet meer serieus gezien ik alles altijd zo[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 zak minikrieltjes barbecue (barbecue (425 g)) 1 ui (in halve ringen) 6 eieren 125 g chorizoworst ((vleeswaar), in halve[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 ml olijfolie 6 tenen knoflook 1 kg pommes culinair 1 chorizoworst (250 g) 300 g broccoli (in zeer kleine roosjes) 25 g rucola (sla, zak[...]
Bron: ah.nlBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com