Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke manier om beenham klaar te maken. Lekker met zuurkool! 1 beenham van ca. 500 gram 1 el grove mosterd, 2 el honing Verwarm de oven voor op 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comzalm met prei en spek / aardappelsalade met kruiden uit de tuin eendenborst met perzik / kip in witte wijn/creme fraiche saus klein stukje limousin vlees[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit de foodies, geitenkaas eigen idee.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comhelaas zonder foto Ook weer een erg lekker gerecht uit Samen koken van Rudolph Veen. 500 gram kipfilet (in grote stukken), olie, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen feestelijk en lekker gerecht. met de roomkaas kan er natuurlijk gevarieerd worden, naturel met wat verse kruiden/blokjes paprika, Boursin o.i.d. met een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog een lekker gerecht uit de Delicious van maart 2012. Ik vond de hoeveelheid ui die ze in de Delicious gebruiken wat aan de zuinige kant. Voor 3 personen 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 30 mei Feestelijk, erg lekker en eigenlijk heel simpel 1 varkenshaas, 100 gr. notenpaté, wat sinaasappelsap, 50 gr. boter Varkenshaasje in lengte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok deze lijst is weer van Amerikaanse oorsprong, een aantal dingen zal ik dus wel nooit eten (of ik moet heel toevallig in september/oktober in California[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com25 gram boter, 2 karbonades, 75 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 3 el room, 1,5 el grove mosterd Bak de karbonades bruin in de boter. Doe de wijn en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 el olijfolie, 8 drumsticks, 2 gesnipperde uien, 1,5 tl gemberpoeder, 1 tl kaneelpoeder, 1 kaneelstokje, 2 teentjes knoflook, ca. 300 ml kippenbouillon, 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram pompoen (stukken van 3-4 cm), 2 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 groene paprika (blokjes), 150 gram chorizo (blokjes), 1 blik zwarte boontjes, 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker voor op de bbq of fry-top! 8 ontbeende kippendijen, 1,25 dl citroensap, 2 el olie, 2 tl sesamolie, 3 el sojasaus, 3 el honing, 1 teentje knoflook[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere hartige broodjes, allerlei vullingen zijn natuurlijk mogelijk. Maak deeg van: 140 ml lauwe melk, 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 2,5 ml suiker, 15[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com