Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
gegeten op 3 juni varkenshaas is zelf al zo lekker, dat heeft niet meer nodig dan een romig sausje om er een feestje van te maken. voor 2 personen: 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept kwam van een Amerikaanse blog. Helaas weet ik niet meer welke. Voor 8 grote broodjes Deeg maken van: 235 ml warme melk, 100 ml warm water, 55 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comhet ziet er een beetje amorf uit, maar het is echt heel lekker. 400-500 gram kipfilet (stukjes), 3 preien, 50 gram boter, 3 el bloem, 5 dl melk, peper, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comChorizo of salami in kleine stukjes snijden, bakken in een hete hapjespan. Gesnipperde ui erbij, evt. olie toevoegen. krieltjes erbij en rustig bakken tot ze[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comop 8 november heb ik weer een setje muffins gemaakt, volgens het recept dat je hier vindt. Deze keer waren de extra ingrediënten: - kaas-bieslookmuffins: 150[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAardappelpuree maken, verbrokkelde blue kaas erdoor mengen. 1 grote ui in ringen snijden, 1 el olie verhitten in koekepan, ui 20 minuten laten carameliseren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept kwam van een Amerikaanse website, en het was een slecht recept. Het deeg was veel te nat (en nogal zout), er moest ontzettend veel meel door bij[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 kipfilets, 1 bolletje mozzarella (grof geraspt), 4 el geraspte parmezaanse kaas, 2 zongedroogde tomaatjes (gehakt), 1 el verse basilicum, 85 gram grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 16 februari 450 gram bloem, 7,5 ml gist, 1 el zeezout, 3 el olijfolie, 320 ml water. Vulling: 2 el olijfolie, 2 bolletjes mozzerella, grof gehakt, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com