Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
voor 4 personen Risotto (ong. 400 gr.) 2x blikje tomatenblokjes (waarvan je 1,5 gebruikt) Parmezaanse kaas (naar smaak) Boullionblokje (kip of groente) 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode paprika (of ontvelde paprika uit pot) 2 a 3 kipfilets 200 gr rauwe gepelde garnalen Plukje saffraan 1 eetlepel paprika poeder Flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 6 personen 450 ml. Warm water Flinke snuf safraandraadjes 4 tl.scherp paprikapoeder 700 Gr. Aprioristisch risottorijst 2 el.olijfolie 225 Gr.ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlPrei vind ik echt een hele lekkere groente. Ik koop er meestal als er ergens een leuke aanbieding is meteen een stuk of zes en vries die dan (ongekookt)[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlRisotto Risotto is toch wel een van de allermooiste gerechten die ik ken. Zachte bolronde rijstkorrels in bouillon gekookt. Heerlijk smeuïg, romig en vol van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDikke, sappige groene olijven op olie waren het startpunt voor dit recept. Ze zaten in de #Foodybox, een pakket met nieuwe ingrediënten die door fabrikanten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEr zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons. De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet nationale gerecht van Spanje is eenvoudiger om te maken dan de meeste risotto gerechten. Roer pas om als alle bouillon is opgenomen en er een korstje op de[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlMmm...eindelijk een lekkere Paella zonder vis. Want hoe graag ik vis ook lekker zou willen vinden....ik krijg het niet weg! Maar dit recept van Gordon was[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl