recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder couscous varkensfilet mosterd

Gevonden 2644 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Tonijncarpaccio met puree van groene asperges

Ingrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]

Bron: allrecipes.nl
Veganistische sushi

Bij sushi denken we al snel aan vis. Nochtans heb ik maanden geleden eens een heerlijk vegetarische sushi bord gegeten bij Oishii in Hasselt.Tijd om dit thuis[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be
Zalmbonbons

Wat krijg je als je een geschilde (halve? onhandig!) mango in suikersiroop kookt, pureert en mengt met mascarpone. Als je bosvruchtenjam vermengt met[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Chinese noedels met kool, doperwten en[...]

Ingrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmkoekjes

- 50 gram sperziebonen - 400 gram zalmfilet - 2 lente-uitjes - 1 groene Spaanse peper - 2 el gesneden korianderblad - 1 el rode currypasta (Patak) - zout en[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfsoesters

(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com
Zalmmoot met tagliatelle, groentenjulienne en[...]

voor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Courgette gevuld met tonijn

Ingrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]

Bron: ah.nl
Kalfsschnitzel met portsaus

Ingrediënten 1 ui 1 schaaltje oesterzwammen (150 g) 1 winterpeen 500 g broccoli 6 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1[...]

Bron: ah.nl
Bami Goreng met gemarineerd rundvlees

Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Rodekoolstamppot met kabeljauw

Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 2 el olie 1 rode ui (fijngesneden) ½ rode kool (in reepjes) 1 el honing 1 el rodewijnazijn 75 g boter 600 g[...]

Bron: ah.nl
Spinazielasagne met ansjovis

Ingrediënten 3 uien 2 eetlepels olijfolie 1 pak bladspinazie à la crème (diepvries) 1 zakje besciamella sausmix (pak a 2 zakjes a 50 g) 500 ml[...]

Bron: ah.nl
Witlofstamppot met gerookte zalm

Ingrediënten 1½ kilo kruimige aardappels (geschild en in stukken) 500 g witlof 2 el boter 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 bakjes gerookte[...]

Bron: ah.nl
Visburger met komkommer-yoghurtsaus

Ingrediënten ¼ komkommer 6 eetlepels yoghurtmayonaise (of 3 el yoghurt en 3 el mayonaise) 2 eetlepels bieslook ((vers of diepvries), fijngeknipt) 2[...]

Bron: ah.nl
Kipburger tonato

Ingrediënten 2 courgettes 1 citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie extra vierge 400 g kipfilet 1 bakje verse basilicum ((15 g), fijngesneden) 1 blikje[...]

Bron: ah.nl
Kipsaté roerbakschotel met rijst

Ingrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Zuurkoolstamppot met pangasiusfilet

Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild) 500 g zuurkool (ongekookte) 2 el olijfolie 400 g pangasiusfilet (vis) 100 g katenspek ((zonder zwoerd),[...]

Bron: ah.nl
Aardappelen op z'n Fins

Ingrediënten Porties : 4 50 gr boter 3 uien, gesnipperd 1 kilo aardappelen, in blokjes 2 blikjes ansjovisfilets, in stukjes 200 ml slagroom 100 ml crème[...]

Bron: allrecipes.nl
Kaasfondue met witbier

voor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]

Bron: smulweb.nl
Andijvie stamppot met gerookte zalm

Deze maand heb ik me weer aangemeld voor de receptenruil. En deze maand mocht ik iets kiezen van de blog van Willeke, http://mammatjevanalles.blogspot.nl/[...]

Bron: potjesenpannen.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy