Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2752 recepten
Met oud en nieuw heb ik ze toch ook maar eens gemaakt. Lekker hoor. Er liggen er nog een paar in de vriezer. Ingrediënten 400 gram verse Hollandse garnalen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij sushi denken we al snel aan vis. Nochtans heb ik maanden geleden eens een heerlijk vegetarische sushi bord gegeten bij Oishii in Hasselt.Tijd om dit thuis[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWat krijg je als je een geschilde (halve? onhandig!) mango in suikersiroop kookt, pureert en mengt met mascarpone. Als je bosvruchtenjam vermengt met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nl- 50 gram sperziebonen - 400 gram zalmfilet - 2 lente-uitjes - 1 groene Spaanse peper - 2 el gesneden korianderblad - 1 el rode currypasta (Patak) - zout en[...]
Bron: smulweb.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 schaaltje oesterzwammen (150 g) 1 winterpeen 500 g broccoli 6 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 3 uien, gesnipperd 1 kilo aardappelen, in blokjes 2 blikjes ansjovisfilets, in stukjes 200 ml slagroom 100 ml crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 x 0.75 kg aardappelen (kruimig) 1 pak fijngesneden spinazie (750 g, diepvries) 3 el olijfolie 1 teen knoflook (geperst) 8 zongedroogde[...]
Bron: ah.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1½ kilo kruimige aardappels (geschild en in stukken) 500 g witlof 2 el boter 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 bakjes gerookte[...]
Bron: ah.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 150 g boter 500 g groene asperges 2 tl mosterd 5 el azijn 6 eieren 4 sneetjes boule beurre (brood) 100 g gerookte Schotse zalmfilet zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ¼ komkommer 6 eetlepels yoghurtmayonaise (of 3 el yoghurt en 3 el mayonaise) 2 eetlepels bieslook ((vers of diepvries), fijngeknipt) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 1 citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie extra vierge 400 g kipfilet 1 bakje verse basilicum ((15 g), fijngesneden) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild) 500 g zuurkool (ongekookte) 2 el olijfolie 400 g pangasiusfilet (vis) 100 g katenspek ((zonder zwoerd),[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]
Bron: smulweb.nlDeze maand heb ik me weer aangemeld voor de receptenruil. En deze maand mocht ik iets kiezen van de blog van Willeke, http://mammatjevanalles.blogspot.nl/[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl