Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1117 recepten
(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels boter 1 eetlepel olijfolie 175g gehakte ui 2 teentjes knoflook, fijngesneden 60 gr bleekselderij, fijngesneden 60g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 80 gr ui, fijngesneden 2 grote stengels selderie, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes[...]
Bron: allrecipes.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 2 doosjes zalmfilet (diepvries, a 250 g) 1 cup kaassaus (koelvers, 150 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 0.75 kg aardappelen (kruimig) 1 pak fijngesneden spinazie (750 g, diepvries) 3 el olijfolie 1 teen knoflook (geperst) 8 zongedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappelen 2 komkommers 3 el wittewijnazijn 500 g wilde zalmfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 el olijfolie 1 ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 uien 2 eetlepels olijfolie 1 pak bladspinazie à la crème (diepvries) 1 zakje besciamella sausmix (pak a 2 zakjes a 50 g) 500 ml[...]
Bron: ah.nlEen recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 2 courgettes 1 citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie extra vierge 400 g kipfilet 1 bakje verse basilicum ((15 g), fijngesneden) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild) 500 g zuurkool (ongekookte) 2 el olijfolie 400 g pangasiusfilet (vis) 100 g katenspek ((zonder zwoerd),[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Bami met shiitakes in romige pikante saus 1 ei (hoeft niet) 1 ui 6 teentjes knoflook 1 vers (rood)pepertje 1 stukje verse gember 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 6 el olijfolie * 1 dl visbouillon (van tablet) * 1 groene paprika, in ringen * 1 gele paprika, in ringen * 2 rode paprika`s, in ringen * 1/2[...]
Bron: smulweb.nl