Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Nog een lekker gerecht uit een oude Good Food (mei 1999) 350 gram pasta, 300 gram zalmfilet, 150 gram kruiden-roomkaas, 100 ml room, 1 klein blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een experiment met het pasta maken: 50 gram spinaziepuree en 1 ei minder gebruikt bij het pastarecept. Het draaide moeilijk door de molen, maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen snel gerecht: 400 gram broccoli (roosjes), 1 pak koelverse gevulde pasta, 100 gram roomkaas, 200 gram zalmsnippers, 100 gram parmezaanse kaas, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 el olijfolie, 1 schaal lams worstjes, 1 ui in halve ringen, 150 gram oesterzwammen (in repen), 1/2 pompoentje in blokjes, 50 gram pistachenootjes (gepeld!),[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor het deeg: 400 gram zelfrijzend bakmeel, 3 el olijfolie. Voor het beleg: 2 bolletjes mozzarella (in plakjes), 2 blikjes tonijn, 150 gram zeevruchten,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 10 oktober uit hetzelfde boek waar ik vorige week de 3 verschllende zoete muffins gemaakt had, deze keer 3 verschillende hartige muffins gemaakt. Ze[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de vakantie hebben we natuurlijk iedere dag lekker gegeten met Franse ingrediënten/maaltijden of een beetje aangerommeld met wat er was. We zijn ook een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 4 juni. In eerste instantie erg lekker, na een half bord ging de warme komkommer me toch wat tegen staan, maar wel een leuk en apart recept! 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 22 juni 350 gr. tagliatelli, 200 gr. gerookte zalm(snippers), 2 tl tijm, 1 el boter, 1,5 dl slagroom Kook de tagliatelli. Verdeel de zalm eventueel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comop 22 mei was het heerlijk weer, dus weer lekker gebarbecued. We hadden o.a.: een supermooie moot zalm een lekker ribbetje uit België cocktailsaus en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 16 mei deelname aan het foodblogevent mei De Belgische asperges waren heerlijk. Ik vind het altijd een beetje jammer om ingewikkeld te doen met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 20 maart Eerst zelf ciabatta gebakken, daarna lekkere dingen erop gedaan en tussen de grillplaten verhit. Vandaag gedaan met: geitenkaas, honing en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com