Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
voor 6 personen 1 pak deeg voor hartige taart (450 g, diepvries) 3 tomaten 1 el (olijf)olie 1 ui, gesnipperd 1 grote punt paprika, in kleine blokjes 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Piedeeg 250g bloem 1el gedroogde oregano 100g boter 80ml water 0.5 ei 1mespuntje zout Vulling 3 grote aardappels 1 maiskolf 330ml bier 1l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 15 gr verse gist. * 1 theelepel fijne suiker. * 1,75 dl lauw water. * 150 gr bloem(boekwijtmeel). * 1 snuifje zout. * 1 eidooier. * 1[...]
Bron: smulweb.nlKorstdeeg maken is niet moeilijk, als je wat trucs toepast lukt het altijd. Zorg ervoor dat de boter en het water ijskoud zijn, het deeg mag namelijk niet te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe smaak van het kokkerellen zit er al weer in. Eenmaal begonnen met bloggen en kan nu al niet meer stoppen. Na de heerlijke Italiaanse maaltijd, penne met[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 8 personen 8 sneden witbrood (met de hand gesneden) 8 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook 4 ansjovisfilets (blikje a 48 g), uitgelekt 1 krop ramona sla,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 plakken gerookte zalm 25 cl verse slagroom 2 eidooiers zout en peper 2 el bruine suiker een paar takjes dille Hulpmiddelen Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 g boter 500 g groene asperges 2 tl mosterd 5 el azijn 6 eieren 4 sneetjes boule beurre (brood) 100 g gerookte Schotse zalmfilet zet[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 8 sneden witbrood (met de hand gesneden) 8 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook 4 ansjovisfilets, uitgelekt 1 krop ramona sla, in repen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 100 gram belegen kaas,geraspt - 4 eieren - 125 ml slagroom - 4 sneetjes witbrood - 100 gram Hollandse garnalen - peper en zout - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g Brugge-Jong geraspt 300 g garnalen 80 g boter 250 g bloem 4 dl volle melk 2 dl schaaldierenbouillon 4 blaadjes gelatine peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 15 gr verse gist. * 1 theelepel fijne suiker. * 1,75 dl lauw water. * 150 gr bloem(boekwijtmeel). * 1 snuifje zout. * 1 eidooier. * 1[...]
Bron: smulweb.nlHelaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be