Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
voor 4 personen 1 citroen, schoongeboend 2 eetlepels zeezout grof 1 eetlepel Zaanse mosterd 3 eetlepels verse dille, fijngehakt 2 theelepels suiker[...]
Bron: smulweb.nlMan en ik hadden op die prachtige eerste lentemiddag van 2013 een afspraak in West-Brabant. Lang van te voren had ik bedacht daarna te gaan eten bij[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comook geschikt voor ordinaire dagen! Op kerstavond had mijn moeder een heerlijke Boeuf Bourguignon . Die kwam gewoon uit één van de Spar kookboekjes, maar 30[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Voor het beslag: 1 flesje Pils van 33 cl. NB Let op Pils, géén ander bier want dat gaat fout 3 koppen zelfrijzend bakmeel 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse Kabeljauwfilets, Schelvis, Zeebaars of Roodbaars 2 uien 1 teentje knoflook ½ bosje verse basilicum 800 gr tomatenblokjes 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlMan en ik hadden op die prachtige eerste lentemiddag van 2013 een afspraak in West-Brabant. Lang van te voren had ik bedacht daarna te gaan eten bij restaurant[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 pak roerbakmie (300 g) 1 rode paprika 1 schaaltje roodbaarsfilet (ca. 200 g) 1 bakje surimiflakes (125 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g sugar snaps 1 ui 2 teentjes knoflook 500 g (tros)tomaten 400 g tilapiafilet (of meervalfilet) 1 eetlepel citroensap 50 g bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 eetlepels boter of margarine 1 zak Hollandse roerbakgroenten (400 g) 100 ml droge witte wijn 1 pakje crème fraîche (200 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotjes 200 g (wit)prei 200 g bleekselderij 200 g winterwortel 40 g boter of margarine 2 takjes tijm 1 laurierblaadje 1 pot visfond (380[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g witte asperges zout 2 pakjes roodbaarsfilets (a ca. 185 g) peper 3½ eetlepels olijfolie 4 takjes peterselie 1 eetlepel kappertjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g pangasiusfilet 2 sjalotten (fijngesnipperd) 75 ml droge witte wijn 100 g rivierkreeftjes 2 eetlepels verse dille (fijngesneden) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 2 eetlepels zeezout (grof) 1 eetlepel Zaanse mosterd 3 eetlepels verse dille (fijngehakt) 2 theelepels suiker zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ citroen 75 g boter (op kamertemperatuur) 2 eetlepels verse peterselie (fijngehakt) ½ theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]
Bron: ah.nl