recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met gember

Gevonden 493 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Cassavestoofpotje met geroosterde zalm en Ras[...]

voor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]

Bron: smulweb.nl
Chinese gestoomde scholrolletjes

Ingrediënten Porties : 4 350 g langkorrel- en wilde rijst 4 scholfilets, circa 600 g in totaal, zonder vel 2 el oestersaus ½ tl basterdsuiker 3 teentjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Pittige kabeljauwschotel met kikkererwten en[...]

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, vergesnipperd 1 groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 2 wortels, geschrapt en in stukjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinese varkensstoofschotel

Ingrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Loempia's met varkensgehakt uit de oven

Ingrediënten Porties : 12 225 gr varkensgehakt 75 gr witte kool, zeer fijngesneden 30 gr wortel, zeer fijn geraspt 2 lente-uitjes, in dunne schijfjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Basisrecept sushi

Ingrediënten Porties : 8 150 gr ongekookte rijst, korte korrel 3 eetlepels rijstazijn 3 eetlepels ruwe rietsuiker 1 1/2 theelepel zout 4 algenbladen[...]

Bron: allrecipes.nl
Pittig zoet Aziatisch runder-stoofvlees uit de[...]

voor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
Chinese noedels met kool, doperwten en[...]

Ingrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]

Bron: allrecipes.nl
vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Veganistische sushi

Bij sushi denken we al snel aan vis. Nochtans heb ik maanden geleden eens een heerlijk vegetarische sushi bord gegeten bij Oishii in Hasselt.Tijd om dit thuis[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be
Tonijncarpaccio met puree van groene asperges

Ingrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]

Bron: allrecipes.nl
Wilde spinazie

Voor €1,89 koop je bij de Albert Heijn een zak wilde spinazie van 400 gram, gewassen in ijswater. Het is een groente die ik voorheen enkel occasioneel[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Chinese kool met taugé & gamba's

Uitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Bami Goreng met gemarineerd rundvlees

Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Kipsaté roerbakschotel met rijst

Ingrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Dimsum met vis

Ingrediënten Porties : 14 1 el zonnebloemolie 1 wortel, in kleine blokjes gesneden 1 el fijngehakte verse gemberwortel 1 teentje knoflook, uitgeperst 4[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy