Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 dl halfvolle melk 1¾ dl magere crème fraîche 1 theel. citroensap 2 eieren 4 bosuitjes, kleingesneden 2 flinke takjes dille 250[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 avocado, in dunne plakjes gesneden 1 theelepel wasabi 150 ml crème fraîche 2 theelepels citroensap 3 eetlepels wodka 4 blini's[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram aubergines 1 bosje dille 2 bosjes koriander 1 bosje peterselie zout peper olie citroensap knoflook fijngehakt toost Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGa je naar Noorwegen? Wat fijn! Noorwegen is een geweldig land en ik heb wel een paar tips om Noorwegen in de vorm van boodschappen mee te nemen naar huis.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beHet werd maar eens tijd dat ik meer over food design zou gaan schrijven. Aangezien dit mijn vakgebied is of gaat worden. Daarom deze keer een blog over koffie[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comAfgelopen vrijdag ben ik met Brenda naar Dr. Fish in Amsterdam geweest. Allebei stiekem een beetje smetvreserig waren we best zenuwachtig. Zou het water wel[...]
Bron: evelijn.blogspot.nlIk had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk was vorige week uitgenodigd in de kookstudio's van Miele in Mollem. De uitnodiging was het kwaliteitsmerk helemaal waardig en deed alvast het allerbeste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 150 g mix voor poffertjes 250 ml melk 1 ei 2-3 eetlepels olie 3 kleine rijpe avocado's 2 eetlepels zure room 1 eetlepel citroensap 10 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 pruimen (zonder pit, gewelde) 35 ml wodka (slijter) 400 g gekookte bieten (geraspt) 1 teen knoflook 1 el olijfolie extra vierge 50 g[...]
Bron: ah.nlDikke Sigi was de afgelopen weken op zondagochtend telkens te vinden in de Foodhallen. In de voormalige tramremise aan het Bellamyplein is Hal 3 ingericht met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl