Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Dit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke cookies uit foodies maart 2010 200 gram zachte boter, 170 gram suiker, 1 ei, 180 gram bloem, zout, 100 gram geraspte kokos, 125 gram gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNodig: appels, bladerdeeg, amandelspijs, suiker en kaneel Per persoon 1 velletje bladerdeeg ontdooien. De oven voorverwarmen op 200 graden. Appels schillen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk, sappige brood-cake 150 gram gepelde pecannoten, 2 rijpe bananen, 150 ml karnemelk, boter om in te vetten, 100 gram + 2 el suiker, 2 eieren, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com125 gram maanzaad, 150 gram boter, 70 gram witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 el citroenrasp, snufje zout, 2 el rum/kirsch, 4 eidooiers, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comwe hadden druiven over die echt op moesten, dus er een klein toetje mee gemaakt. 1 ei, 25 g witte basterdsuiker, 25 g bloem (in het recept stond 75 gram, maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden erg veel druiven. Dit is een lekker, simpel taartje, eigenlijk een soort clafoutis. Ook lekker als toetje. 3 eieren, 75 g witte basterdsuiker, 75 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comnog een heerlijk vegetarisch gerecht. Helaas vergeten een foto te maken. Smaakt ook vast goed met bloemkool! 750 gram broccoli in kleine roosjes, 2 uien, 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen smakelijk, licht zoet brood, lijkt wel wat op een brioche. Maak een deeg van: 7 gram gist, 140 ml lauwwarm water, 70 gram suiker, 15 gram melkpoeder, 450[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com