Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 g eendenborstfilet 400 g penne of andere pasta 1½ zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 2 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr korte pasta (penne of rigatoni) 400 gr rundergehakt 1 prei, gewassen en gesneden in dunne ringen gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr penne pasta 25 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 middelgrote ui, in blokjes gesneden 1 blik (van ong. 400[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr basilicumblaadjes 15 gr peterselieblaadjes 5 salieblaadjes 15 gr rozemarijn naalden 1 eetlepel muntblaadjes 1 teen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olijfolie 1 rode ui, gepeld en fijngehakt 1 rode spaanse verse peper, ontdaan van de zaadjes en fijngehakt 1 afgestreken theelepel kaneel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - olijfolie - 2 courgettes, in reepjes gesneden - 15 g basilicum of iets meer - 20 g geraspte Parmezaanse kaas + extra voor bestrooien - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 350 gram penne - 300 gram verse doperwten (gedopt) - 1 teentje knoflook - 100 gram waterkers - 2 à 3 eetlepels mascarpone - 2 eetlepels[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta naar keuze) 1 blik tonijn in olijfolie 1 handje ansjovis filets 1 citroen (sap en de schil) Olijfolie 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool citroensap zout peterselie 150-200 gr gekookte ham (in dikke plakken) 150 gr geraspte kaas (Parmezaanse, Peccorino of Gouda) 2-3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta naar keuze) 1 blik tonijn in olijfolie 1 handje ansjovis filets 1 citroen (sap en de schil) Olijfolie 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olijfolie 1 rode ui, gepeld en fijngehakt 1 rode spaanse verse peper, ontdaan van de zaadjes en fijngehakt 1 afgestreken theelepel kaneel een[...]
Bron: smulweb.nlMoe, moe, moe Al jarenlang heb ik in de vroege voorjaarsmaanden last van (voorjaars)moeheid. En als dan ook nog eens de klok een uur vooruit wordt gezet, dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMacaroni is bij ons een beetje de ‘vergeten pasta’, vaker grijpen we naar de spaghetti, penne en dergelijke. Tijd dus om eens wat lekkers te[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nl