Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 89 recepten
gegeten op 30 mei Feestelijk, erg lekker en eigenlijk heel simpel 1 varkenshaas, 100 gr. notenpaté, wat sinaasappelsap, 50 gr. boter Varkenshaasje in lengte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze pannenkoekjes zijn al op diverse blogs verschenen (bijvoorbeeld hier en hier en hier en vast nog op heel veel andere plekken), dus wij konden niet[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 1 ui, 1 prei, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 el citroensap, 200 gram kipfilet, 2 el boter, 1 el maïzena, 2 el sherry, 4 el ketjap[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden vijgen bij de Turkse supermarkt gekocht en die vielen een beetje tegen. Dus even gezocht of een van mijn favoriete bloggers iets simpels had met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBoen 2 biologische perssinaasappels goed schoon. Doe ze in hun geheel in een pan met ruim kokend water en kook ze 45 minuten op laag vuur. Haal ze uit het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk recept uit Veg! Heel veel groentengerechten (minder omslachtig, en kortere ingrediëntenlijsten dan in Plenty), superlekker allemaal. Voor 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker voor op de bbq of fry-top! 8 ontbeende kippendijen, 1,25 dl citroensap, 2 el olie, 2 tl sesamolie, 3 el sojasaus, 3 el honing, 1 teentje knoflook[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com