recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen - Met fruit

Gevonden 93 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

varkenshaasje gevuld met notenpate

gegeten op 30 mei Feestelijk, erg lekker en eigenlijk heel simpel 1 varkenshaas, 100 gr. notenpaté, wat sinaasappelsap, 50 gr. boter Varkenshaasje in lengte[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Spinaziepannenkoekjes met limoenboter

Deze pannenkoekjes zijn al op diverse blogs verschenen (bijvoorbeeld hier en hier en hier en vast nog op heel veel andere plekken), dus wij konden niet[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Banaankoeken met chocolade

175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Mie met champignon-kipsaus

Voor 2 personen: 1 ui, 1 prei, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 el citroensap, 200 gram kipfilet, 2 el boter, 1 el maïzena, 2 el sherry, 4 el ketjap[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kokospudding

Lekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
UIT ETEN IN PRAAG

In april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vakantie-eten: zalm en papillote

2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Druivencake

Ziet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Wat betekenen die namen eigenlijk?

In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kersen brûlée

Dit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Appelschuitje

Gewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Bladerdeeg met vijg en geitenkaas

We hadden vijgen bij de Turkse supermarkt gekocht en die vielen een beetje tegen. Dus even gezocht of een van mijn favoriete bloggers iets simpels had met[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Sinaasappel-vanillemarmelade

Boen 2 biologische perssinaasappels goed schoon. Doe ze in hun geheel in een pan met ruim kokend water en kook ze 45 minuten op laag vuur. Haal ze uit het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kikkererwten met komijn en spinazie

Weer een heerlijk recept uit Veg! Heel veel groentengerechten (minder omslachtig, en kortere ingrediëntenlijsten dan in Plenty), superlekker allemaal. Voor 2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Broccoli met geitenkaas en pijnboompitten

50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Pikant-zoete kip

Lekker voor op de bbq of fry-top! 8 ontbeende kippendijen, 1,25 dl citroensap, 2 el olie, 2 tl sesamolie, 3 el sojasaus, 3 el honing, 1 teentje knoflook[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Aardbeiencrème uit Tsjechië

Voor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy