Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nlEén van onze favorieten Vandaag een favoriet gerecht bij ons thuis. Favoriet bij mij omdat ik er bergen groenten en knoflook in verwerk en iedere keer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben altijd op zoek naar interessante vegetarische recepten. Vooral die waar de eiwitrijke groenten die ons ter beschikking staan zoals linzen en bonen op[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beMet de eerste warme dagen van het jaar leek een grote grillende menigte bezit te nemen van ons land. De geuren van gegrild of verbrand vlees belaagden mijn[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVandaag hadden we hier een etentje. Voor velen een struikelblok om anders te gaan eten. Niet hier. Alles was BB-proof :) Hapjes - Lepel met rundscarpaccio,[...]
Bron: calorietje.blogspot.beOp de markt zie ik vaak bakbananen liggen. Wat je er precies mee 'moet' doen, was mij niet helemaal duidelijk...maar ik heb er maar 2 gekocht ;) Ze waren toen[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlDit Indiase gerecht heb ik gemaakt met gedroogde pepertjes van eigen oogst. Als je zelf pepers droogt zijn een aantal zaken belangrijk. Het steeltje moet nog[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik in een uitgebreide blog het maken van een moederdeeg en het bakken van een desembrood beschreven. Daarbij heb ik veel houvast en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOh, de heerlijke tijd van pompoen is weer aangebroken. Gelukkig ken ik enkele mensen met ijverige pompoenplanten en heb ik al langs verschillende kanten[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bePindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEn toen was daar die dag dat ik o zo'n verschrikkelijke trek had in Indiaas eten. Met raïta, pappadums en kulfi toe. Zonder vlees, kip of vis. Dan blijkt het,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 500 gr lamsvlees, in blokjes 3 aardappelen, geschild en in stukken gesneden peper en zout, naar smaak een beetje olie om in te[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Plm. 8 kipdijfilets of 400 gram kipfilet 2 el olijfolie 4 teentjes knoflook 2 rode uien 20 groene olijven 1 dl droge witte wijn 2 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Voor de roti: 500 gr. zelfrijzend bakmeel, 300 ml. water, 150 gr. gele spliterwten, 1 eetl. gemalen komijnzaad, 2 tn. uitgeknepen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl plantaardige olie 4 theel komijnzaad 1 theel mosterdzaad 275g (diepvries)erwten 200g bloemkoolroosjes 1 theel zout[...]
Bron: allrecipes.nlZoals jullie al hebben kunnen lezen op de blog ben ik (Mariska) naar Thailand op vakantie geweest. En Thailand staat erom bekend dat je er ontzettend lekker[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nl