Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Hieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAls je bij Turkse mensen 's middags voor de thee bent uitgenodigd, reken dan niet op een enkel glaasje thee met een koekje maar op een tafel vol met zoete en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Pul biber zijn gedroogde rode pepervlokken. Misschien ken je het wel: in Turkije staat het in restaurants vaak naast de zout en peper in een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlPindarotsjes klinken misschien een beetje ouderwets, maar ze zijn simpel en snel te maken, het ziet er leuk uit als je het op tafel zet én ze zijn gewoon[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEzogelin çorbası (Turkse soep met linzen en bulgur) is een soep die ik 'vroeger' altijd uit een pakje maakte. Nu ik het echte recept weet, vraag ik me af[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAls je bij Turkse mensen 's middags voor de thee bent uitgenodigd, reken dan niet op een enkel glaasje thee met een koekje maar op een tafel vol met zoete en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Pul biber zijn gedroogde rode pepervlokken. Misschien ken je het wel: in Turkije staat het in restaurants vaak naast de zout en peper in een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl