Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Ingrediënten Porties : 5 1 eetl plantaardige olie 2 kleine rode uien, fijngehakt 6 teentjes knoflook, gehakt 2 groene paprika's, in stukjes 50g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr Puy linzen 3 laurierblaadjes 2 hele tenen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel vers tijmblad, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 275 gr groene linzen 1 middelgrote ui, in vieren 2 wortels, in vieren 1 rode paprika, in vieren 4 eetlepels tarwekiemen 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g Puy-linzen, afgespoeld 2½ el zonnebloemolie 1 grote ui, circa 200 g, in dunne schijfjes gesneden suiker 1 flinke teen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g diepvriestuinbonen 175 g peultjes, gehalveerd 100 g rucola 50 g veldsla 4 rijpe perziken, zonder pit en in dunne schijfjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 200 g kastanjechampignons, in plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gr lamsvlees 1 theelepel kurkuma 1 1/2 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel gemberpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Jambalaya: 100g hamblokjes 100g roze garnalen 6 kippenbouten (of vleugels) 1 klein blikje mais handvol diepgevroren erwten 1 rode en 1 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g mosselen 150 ml witte wijn 4 eetlepels olijfolie 150 g kipfilet 12 kleine garnalen, zonder staart Zout Cayennepeper 2 sjalotten 2[...]
Bron: smulweb.nl1 pakje bladerdeeg 6 aardappels in 1 cm blokjes 250gr doperwten (diepvries) 2 tomaten in kleine blokjes 1 tl komijn heel 1 tl kurkuma 1 tl cayenne peper 2 tl[...]
Bron: smulweb.nlWat is het? Pul biber zijn gedroogde rode pepervlokken. Misschien ken je het wel: in Turkije staat het in restaurants vaak naast de zout en peper in een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAls je gezond gaat eten en geen bewerkt voedsel meer wilt, dan wordt het assortiment in de supermarkt vrij klein. Gekruide noten e.d. bijvoorbeeld vallen[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTuinbonen hebben een uitgesproken smaak. Toch, of misschien juist daarom is het altijd weer een mooi moment als ik ze op de markt of bij de boer zie liggen.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlThis very easy and tasty meal is cooked in a traditional earthenware tagine. The name tagine or tajine refers to the pot as well as to the dish. Mine comes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com