Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 75 gr boter 60ml champagne of andere mousserende witte wijn 1 geperst teentje knoflook 1/8 tl paprikapoeder 1/8 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 grote pastaschelpen 110 gram rundergehakt olie of boter om in te vetten 390 gram geraspte mozzarella (of jonge kaas), apart[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gr verse tagliatella 1 teentje knoflook, fijngehakt ½ rode Spaanse peper, fijngehakt 20 gr verse koriander, grofgehakt geraspte[...]
Bron: smulweb.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnno 2003 komt van Gordon Ramsay's hand "Geheimen van een meesterchef" (originele titel "Secrets"), zijn vijfde kookboek. Het boek meet 21,5x27cm en wordt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNo stress! De heerlijkste kerstrecepten vind je hier. Laat mij toe om je aan de hand van eerder verschenen recepten op deze blog een menuvoorstel te doen. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAl weer een paar weken geleden tagde Mandy van Puur & Lekker Leven volgens Mandy mij in de nomnomnomtag. Raar woord? Best wel, maar het gaat om iets leuks.[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlEven verklappen welke wijnen vorige maand zijn verstuurd in het wijnpakket met Delicious. november: Docil vinho verde Loureiro 2012 Dit is een lichte witte[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIk ben een echte salade eter, dat staat bij mij dan ook bijna dagelijks op het menu, als bijgerecht of gewoon als hoofdmaaltijd. S'middags, s'avonds maakt mij[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g spaghetti 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 eetlepels olijfolie 2 zakken panklare spinazie (a 300 g) 2 blikjes krab (naturel, a 170[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pasta (schelpjes (pak 500 g, puur&eerlijk biologisch)) 1 zakje mosselgroente (400 g) 1 el olijfolie 1 pot sugo (isolana (470 ml)) 300[...]
Bron: ah.nl