Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 1 el olijfolie Chileense zeebaarsfilet, ontveld Zout Witte peper, versgemalen 1/2 el verse Italiaanse peterselieblaadjes, fijngehakt 1/2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse Kabeljauwfilets, Schelvis, Zeebaars of Roodbaars 2 uien 1 teentje knoflook ½ bosje verse basilicum 800 gr tomatenblokjes 4[...]
Bron: smulweb.nlVorige week hebben we 2 dagen bij mijn ouders heerlijk gegeten. 1 keer zeebaars met zuurkool, erg lekker en de andere keer pittige kip. De krieltjes Bonne[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHoi allemaal! Afgelopen week ben ik op vakantie geweest naar Italië en ik wil jullie nog graag vertellen hoe het was. Be prepared voor een lange blogpost![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPasta, altijd lekker maar we vervallen wel vaak in de oude vertrouwde recepten. Wel zo makkelijk en vaak lekker snel op tafel. Soms komt daar weer een nieuwe[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen Engelse titel, want heel veel Engelse (American & British!) nieuwkomers bij de warenhuisketen. Ik ontdekte (en proefde!) het allemaal tijdens de Food[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten : 4 zeebaarsfilets 1 teen knoflook 1 limoen stukje gember van 2,5 cm 8 kardemompeulen 2 el bloem olijfolie zeezout, zwarte peper Bereiding :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChraimeh wordt volgens Ottolenghi meestal met geelstaartmakreel gemaakt, maar hier wordt zalm gebruikt om die hier makkelijker in moten verkrijgbaar is. Moten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een heerlijk zomers gerecht uit de Marokkaanse keuken. Je hebt een tagine nodig om die intense smaak te verkrijgen, maar ook in de oven wordt het erg[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDe foto is niet niet zo goed gelukt, maar de vis was heel lekker. Weer een recept uit het kookboek Magisch Maleisië van Norman Musa, bovendien is het zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1 ui; ? prei; 500 gram rijpe tomaten; 4 eetlepels olijfolie; 2 teentjes knoflook; 1 theelepel venkelzaad; 1 theelepel gedroogde rozemarijn; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 ui; ? prei; 500 gram rijpe tomaten; 4 eetlepels olijfolie; 2 teentjes knoflook; 1 theelepel venkelzaad; 1 theelepel gedroogde rozemarijn; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 rode chilipepers 3 sjalotten,gepeld en gesneden 2 teentjes knoflook,gepeld en gesnipperd 50 gram verse gember ,gepeld en gesneden 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl