Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten 600 g kruimige aardappelen 400 g zoete aardappelen 2 uien 2 eieren 15 g koriander 1 el curry madras (blikje 90 g, Original Spices by Jonnie[...]
Bron: ah.nlGisteravond had ik heel weinig tijd om te koken, en toen ontstond als grote verrassing dit goddelijke gerecht! Nu heb ik dat wel vaker gehad achteraf bezien,[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlLaat het mij eerst eens hebben over de peterseliewortel. Ik denk dat dit toch wel één van de meest "vergeten" groenten is. Zonde eigenlijk, want[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beGeïnspireerd op het Vietnamese eten in Berlijn ( zie hier ) maak ik vanavond een maaltijd met een oosters tintje. Ik heb amper kennis van de oosterse keuken,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk dacht altijd dat ik niet zo'n liefhebber was van couscous tot ik kennismaakte met dit heerlijke recept van mijn goede vriendin Mariska. Sinds ik dit gerecht[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlIngrediënten 600 g regenboogwinterpeenmix (schaal, koelvers) 1½ el hazelnootolie 1½ el keukenstroop (pot 500 g, De Zeeuwse boerin) 1½ tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g munt 2 tl gedroogde dragon 90 ml milde olijfolie 1 citroen 2 tl zeezout (uit de molen) 1 el hazelnoten 4 el mascarpone 1 el kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1.2 kg stamppotaardappelen (koelvers) 400 g boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper 250 g kastanjechampignons 2 tenen knoflook 2[...]
Bron: ah.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe pompoenen zijn weer volop verkrijgbaar, daarom dit keer eens een overheerlijke curry met pompoen en spinazie. De curry heb ik gemaakt met de curry madras[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn het verleden stond deze wijn op de kaart bij De Librije, het sterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer. Thérèse is vinoloog en tevens sommelier in haar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMijn moeder noemt mij vaak een konijn en ik heb al lang geleden besloten dit niet als belediging op te vatten. Het konijnschap heb ik te danken aan mijn liefde[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlvoor 3 personen 300 gr half om half gehakt, roux van 30gr. boter en 30gr. bloem, marsala specerijen van Jonnie Boer, zeezout. 1 grote of 2 kleine bataat, 1[...]
Bron: smulweb.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHou je van wortelcake dan vind je deze pompoencake ook te gek. Het is een echte smeuïge herfstcake met geraspte pompoen, kaneel, speculaaskruiden, geraspte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWil je niet saai en standaard lunchen met een gewoon broodje, probeer dan dit heerlijke naanbrood eens! Dit platte Indiase brood is heerlijk te combineren met[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nl