Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Bloemkool, medium 700-750 gr gemengd gehakt, half kalfs- en half varkensvlees heb ik gebruikt Voor de Bechamelsaus 1/2 ltr melk 40 a 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappel 8 el olijfolie 300 g gemalen Goudse oude kaas 48+ 100 ml melk 500 g bloemkoolroosjes 55 g amandelschaafsel 2[...]
Bron: ah.nlAangezien ik een probleem had met mijn diepvries ben ik die aan het 'leegeten'. Vandaag kwam er rundsgehakt, groen van een prei en pastinaak uit. En daarmee[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beParmentier is een smakelijk ovengerecht en een klassieker uit de Franse keuken. Het democratisch en populair gerecht, dat sterk lijkt op de Engelse[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet wordt buiten weer kouder, de herfst is begonnen dus het wordt tijd voor stevige kost. In dit artikel wordt een ovenschotel met bloemkool, gehakt en[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlJaren geleden at ik regelmatig bloemkool. Zo regelmatig dat ik daarna nooit meer bloemkool klaargemaakt heb. Toch kreeg ik een soort van zin in bloemkool toen[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlVoor 500-600 ml basis Bechamelsaus: 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml melk (liefst verse, volle melk) zout nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 2 eierdooiers 100 gr Parmezaanse kaas 400 ml zure room Paneermeel of broodkruim Olijfolie Vers gemalen zwarte peper Zeezout Beetje[...]
Bron: smulweb.nl‘Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig.’ Vorige week kwam er een nieuw kookboek uit en de ondertitel omschrijft precies hoe ik het ook zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 2 eierdooiers 100 gr Parmezaanse kaas 400 ml zure room Paneermeel of broodkruim Olijfolie Vers gemalen zwarte peper Zeezout Beetje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Bloemkool, medium 700-750 gr gemengd gehakt, half kalfs- en half varkensvlees heb ik gebruikt Voor de Bechamelsaus 1/2 ltr melk 40 a 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 7-8 aardappelen (om puree van te maken) 1 ui (versnipperd en even in de pan geweest) 1 bloemkool (bijna gaar) 400 gr. gehakt Kerriepoeder,[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNa een semi-zakelijk dagje Gouda vol hectiek, zoeven de Man en ik rond half vijf snel richting Zeeland. Met in ons achterhoofd de afspraak om half acht. Geen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappel 1 bloemkool (In roosjes) 1 rode paprika 1 ui 4 el olijfolie 400 g gehakt half-om-half 4 tl kerriepoeder 46 g[...]
Bron: ah.nl