Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
voor 6 personen * 3 gedroogde paddenstoelen (eekhoorntjesbrood of shittake * 50 gr ontbijtspek in reepjes * 15 gr boter * 3 sjalotten gesnipperd * 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlDe herfst is NIET mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer! Maar anderzijds heeft de herfst ook wel mooie kanten: noten rapen tijdens een lange[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlDonderdag 18 oktober jl. bezocht ik de CuliMarkt te Dordrecht. Dit foodiefestijn zetelt op een unieke locatie, nl. in de “tuin” van de Nieuwkerk.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGerechten met paddestoelen horen bij de herfst. Recepten met deze "groenten" staan in dit jaargetijde in bijna elk magazine. Het woord groenten staat bewust[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlEen recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml groentebouillon 170 g instantpolenta 85 g gruyère, geraspt 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 3 el extra vergine olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 150 ml kokend water 125 g kleine pastavormpjes, zoals ditali (buisjes) of conchiglie (schelpjes)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIk ben geen fan van kwartel. Ik "peuzel" immers niet graag. Allez, da's eigenlijk ook niet waar, want kreeft vind ik wel de max en da's ook een geprul. Ik zal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be