Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 sjalot, fijngehakt 1 eetl fijngehakte gemberwortel 3 eetl olijfolie 1 groene paprika, ontzaad[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 schoongemaakte (jonge) eend van 1-1,2 kg 200 gr gehakt 12 clementines 2 gekonfijte mandarijnen, grof gesneden 1 dl Grand[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen - 2 zakken verse cranberries (340 gr. per zak) - 275 gr. donkerbruine basterdsuiker - 2 pers sinaasappels - 5 kruidnagels - 200 ml. rode port[...]
Bron: smulweb.nlWaarschuwing vooraf: er is geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die in deze tekst wordt[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTaste of Amsterdam was wat mij betreft weer een daverend succes! Het mooie Amstelpark, het zonnetje, gezellige sfeer, leuke mensen, heerlijk eten en drinken![...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comdat smaakt... Zelfs als je je weinig tijd hebt. Met slechts 3 aangekochte ingrediënten (veldsla, gele courgette en aardbeien) aangevuld met dingen uit de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beThe term we use to describe 'the good life' in the Netherlands is 'Bourgondisch'. Bourgondisch refers to Bourgogne or Burgundy, the French region famous for -[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comWaarschuwing vooraf: er is geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die in deze tekst wordt[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZolang ik mij kan herinneren staat er met Kerst steevast een compote van veenbessen op tafel. En ik geef toe, ik ben er wild van. Zodra de eerste van deze[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen groot stuk vlees is altijd feest. Niet alleen het eten, maar ook het bereiden maakt mij steeds weer blij. Heb je teveel? Geen nood, restjes (s)maken de dag[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAfgelopen zaterdag heb ik gekookt voor gasten en waren er twee gerechten die ik de moeite waard vind voor deze blog: het hoofdgerecht namelijk raclette met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl