Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 ui, fijngesneden 30 gr bloem 1 kilo rundernek (of runderriblap als alternatief) 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nl2 kg kruimige aardappelen 1 kg runderriblappen 3 grote goudreinetten 4 grote augurken 1 grote ui 1 veldsla 200 g doperwten (conserven) 1 pot mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg Runderriblappen 250gr spekjes 4 grote uien 500 gr verse champignons blikje blokjes tomaat in tomatensaus 1 EL bruine basterdsuiker 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit stoofpotje maakten we eerder met kip ( ajam bali) , maar deze versie met rundvlees is ook favoriet. De combinatie santen en zoete ketjap geeft een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten (voor vier personen) 750 gram runderriblappen, in blokjes 2 eetlepels bloem 2 eetlepels vloeibare boter (light) 75 gram gerookte spekblokjes 1[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comWat een weer, het lijkt wel herfst, als je niet beter weet dan denk je dat we de zomer al gehad hebben. Het is dat je het aan de tuin kunt zien maar dat is ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl