Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1245 recepten
Een tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIedereen die me al wat langer kent, weet dat aardappels bij mij niet zo heel vaak op tafel komen. Gewoon gekookt vind ik ze een beetje saai maar je kunt ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille. 1 teen knoflook, geperst 1 dl slagroom 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar 1 el pikante olie ½ tl rozemarijn, fijngeknipt 3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote vastkokende aardappelen 4 takjes rozemarijn 4 takjes tijm 60 gram kruidenboter Hulpmiddelen BBQ of open haard/houtkachel Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl90 ml olijfolie, plus naar behoefte extra 6 teentjes knoflook, ongepeld en gekneusd met de platte kant van een mes of uw hand 500 g kerstomaatjes 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 2kg extra stevige tahoe, verkruimeld 2 eetl sesamolie 1 rode ui, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gehakt 200g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nl' Kalkoen uit de oven, een heerlijk garnalenspiesje of een lekkere salade met tonijn. Het klinkt allemaal heerlijk natuurlijk, máár als je vegetarisch bent is[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlvoor 4 personen 2 a 3 kipfilets 2 blokjes kippenbouillon 1 liter water 2 theelepels kerriepoeder 250 gram champignons 2 a 3 eetlepels bloem 50 gram boter[...]
Bron: smulweb.nlDeze taart heeft wat weg van onze Schwäbische rodebessen- en rabarbertaarten. Het verschil zit hem in de grofgemalen amandel (voor de crunch) en de custard,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlOp vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOm maar even bij de zee te blijven... In deze post: tonijn. Je kan natuurlijk tonijn in een blikje kopen, maar ook verse tonijnsteaks. Ik heb dat wel eens in[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 aubergines 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel rozemarijn (grof gebroken (potje a 15 g)) 1[...]
Bron: ah.nlHai hai! Vandaag is dag twee van #eetjekastleeg en ik vind het nu al een succes. Hoewel ik nog niet echt enorm ruimte krijg in de kast, is het wel heerlijk om[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 450 gr nieuwe aardappelen zeezout en zwarte peper, naar smaak 2 eetlepels champagne- of rode wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlVan amper een handje vol tot het volume dat je doet dromen van Assepoester, ze zijn er weer, de pompoenen. We zitten dan ook in de hoogdagen van deze al dan[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen 800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken 4 eetlepels boter rasp van 1 citroen zeezout zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nl