Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 g tuinbonen uit de diepvries 2 blikjes sardines in olie, à circa 125 g, uitgelekt 3 el olijfolie, extra vergine 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 12 sardines, circa 1,5 kg in totaal, schoongemaakt 100 g verse volkoren broodkruimels[...]
Bron: allrecipes.nlOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 12-16 verse Sardines Flink olijfolie extra vierge (Griekse van AH excellent heb ik) Vers sap van 2 citroenen 1 flinke teen knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse druivenbladeren (verse geven de beste smaak, maar ingemaakte kan ook) 2 el olijfolie 1 kleine ui, gehakt 2 el pijnboompitten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 verse Sardines Flink olijfolie extra vierge (Griekse van AH excellent heb ik) Vers sap van 2 citroenen 1 flinke teen knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse druivenbladeren (verse geven de beste smaak, maar ingemaakte kan ook) 2 el olijfolie 1 kleine ui, gehakt 2 el pijnboompitten 1[...]
Bron: smulweb.nlSardines, ingewanden en kieuwen verwijderd en schubbe met achterkant van een koksmes verwijderd (anders vraag jij jou visboer om dit te doen. voor marinade 2[...]
Bron: smulweb.nlVoor wie het nog niet wist: ansjovisjes zitten niet alleen in een blikje of potje met flink veel zout. Deze kleine visjes zijn een korte periode per jaar ook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJeej, het was weer zover: we zijn door mijn ouders weer uitgenodigd om uit eten te gaan bij de Jufferen Lunsingh in Westervelde (Drenthe). Het tweede jaar op[...]
Bron: kookstel.blogspot.nl