Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst is NIET mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer! Maar anderzijds heeft de herfst ook wel mooie kanten: noten rapen tijdens een lange[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn huisgenoot en ik zijn onlangs getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben wij van mijn ouders de geweldige Big Green Egg gekregen. Voor degene die niet bekend[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlOnno Kleijn, de kookboekenschrijver die ook de recepten voor de Volkskrant mede verzorgt, is ook op de koolhydraatarme toer. In plaats van pasta en aardappelen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWildplukken is superhip! Je hebt tegenwoordig de Wildpluk Wiki van oogstenzonderzaaien.nl waar per maand vermeld staat wat er zoals te vinden is. De[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had jullie nog weetjes beloofd in de vakantie en hier zijn ze! Omdat we nu in de HERFSTvakantie zijn, worden ze heel toepasselijk. Onlangs was er de 'Week[...]
Bron: gietjes.blogspot.beDit is een gerechtje dat je als warm voor- of tussengerecht kan presenteren. Het is gemakkelijk op voorhand te maken en je warmt het terug op vooraleer je het[...]
Bron: creaymme.blogspot.comDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl