Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 l groentebouillon (tablet) 1 tl suiker 1 el droge witte wijn DIPSAUS ? dl citroensap ? dl Japanse sojasaus 75 g daikonwortel, geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g); 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g); 500 g zeewolffilet, in grove[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g zeewolffilet 1 rode paprika 4 roma tomaten 20 blaadjes verse salie (of 1 eetlepel gedroogde) evt. peper Hulpmiddelen 4 lange BBQ-spiezen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el zonnebloem olie 1 ui in ringen 2 el milde currypasta 1,5 courgettes 1 struik paksoi, stengel en blad in repen 600 ml kokosmelk 300 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 l groentebouillon (tablet) 1 tl suiker 1 el droge witte wijn DIPSAUS ? dl citroensap ? dl Japanse sojasaus 75 g daikonwortel, geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g); 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g); 500 g zeewolffilet, in grove[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbot, tong, zeewolf of zeeduivel ) , 200 gr mosselen, 200 gr gamba′s gepeld, 1 ui, 2 st. bleekselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg ronde rijst; 3/4 l groentebouillon; 1/4 l droge witte wijn; 1 braadkip, in stukken; 1 kg kleine mosselen (of andere schelpen); 1 kg[...]
Bron: smulweb.nl