Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ dunne prei 8 bolletjes stemgember (+ 2 el siroop (uit pot)) 1 theelepel gemberpoeder 2 theelepels chilipoeder ½ theelepel piment[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml rode wijn 3 tenen knoflook (fijngehakt) 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 4 entrecotes 1 pot geroosterde paprika (met olie en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak aardappelpuree (550 g) 1 pak kogelbiefstuk Toscane (met pestoboter 2 stuks) 2 schaaltjes champignon-uimix (` 120 g) ½ dl rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote aardappels (schoongeboend) 2 rode uien 1 bos bospeen 100 g bloemkoolroosjes 150 g haricots verts 1 theelepel olie 1 sjalotje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak rösti rounds (diepvries, 600 g) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 2 eetlepels witte peperkorrels 4 entrecotes (a ca. 175 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 tomaten ½ eetlepel jalopeñopeperreepjes (potje) 50 g dik gesneden chorizo 1 rode ui 2 eetlepels olie 2 eetlepels rode wijn zout[...]
Bron: ah.nlJe ziet het hier maar zelden of nooit: bavette. In Frankrijk staat het standaard op het bistrot menu en het ligt in elke supermarkt. Land van herkomst:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBordelaise saus is een klassieke Franse saus, vernoemd naar de Franse stad en regio Bordeaux, beroemd om zijn wijnen. Entrecote Bordelaise 250 gram sjalotjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 50 gr (echte boter) boter 4 struisvogelfilets (Ik haal ze on-line bij meerdanvlees.nl) 1 sjalot 25 cl rode Port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 100 g magere spekblokjes 2 teentjes knoflook,uitgeperst 400 g ratatouille-groentemix 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg ossenhaas (stuk) 2 teentjes knoflook Peper en zout Boter en olijfolie 200 cl rode wijn (volle wijn) 200 cl runderbouillion 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gr groene asperges - 4 entrecotes a 150 gr - 3 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2 eetlepels ketchup - 1 dl rode wijn - 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 komkommer 200g rosbief(vleeswaren),in smalle reepjes, 1rode ui,in smalle ringen 1tode peper,zonder zaadjes,in smalle reepjes 2eetl.gehakte[...]
Bron: smulweb.nl*Voor wijnbouillon: -1,5 fles rode wijn (bordeaux, -2 dl. water, -1/4 winterwortel, -1 prei, -5 takjes peterselie, -2 theel. paprikapoeder, -1,5[...]
Bron: smulweb.nl