Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 200 g kastanjechampignons, gehalveerd 1 rode paprika, zaad verwijderd en in fijne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager rundergehakt 2 volle eetlepels groene peperkorrels zout en peper ca. 150 ml slagroom 3 druppels tabasco klontje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50g bloem 50g boter 50 ml cognac 100-200 ml runderboulion 1 teentje knoflook 0.5 potje groene peperbolletjes op vloeistof, niet gedroogd.[...]
Bron: smulweb.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSommige dingen ontstaan in een oogwenk, zoiets als biefstuk Stroganov maar dan anders. De Fransen spreken over Stroganoff, het hoort rechtstreeks (in onze[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 2 personen 2 worteltjes 1 dunne prei 4 sjalotjes 1 teentje knoflook 4 kwartels (poelier vragen de kwartels te ontvellen en de borstjes eraf snijden) 3[...]
Bron: smulweb.nl4 reebiefstukjes boter 200 g witte druiven 200 g blauwe druiven 3etl bloem 1dl bouiilon 1eetl groende peperkorrels 1glas cognac zout/peper 0,5 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nl