Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 127 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie; 1 ui (gesnipperd); 2 teentjes knoflook (geperst); 1/2 groen pepertje (zonder pitjes, in smalle ringetjes); 1/2 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWaarschuwing vooraf: er is geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die in deze tekst wordt[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 400 gram zalmfilet, ontveld 2 el ketjap manis 2 el tomatenketchup 1 tl rijstwijnazijn 1 el rietsuiker 1 teentej knoflook, geperst 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram mihoen 1 eetlepel sesamolie 3 cm verse gember, gehakt 3 tenen knoflook, gehakt 3 eetlepels neutrale olie 4 stengels lente-ui, in[...]
Bron: smulweb.nl2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr:runderlappen of hacheevlees 3 uien 4 teentjes knoflook zout peper suiker 1/4 pakje braadboter (bv croma) 1 vleesbouillonblokje 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 1350 gr rundvlees entrecote, in blokjes gesneden 55 gr bruine basterdsuiker 2 theelepels knoflookpoeder 1 theelepel uienpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pond runderriblap, in dunne plakjes gesneden 5 eetlepels ketjap 2 1/2 eetlepels kristalsuiker 25 gr gehakte lenteui 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 675g entrecote, in dunne plakjes gesneden 2 eetlepels witte kookwijn 250ml perensap 1 tl gemalen zwarte peper 4 eetlepes sojsaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels ketjap 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel sesamzaad 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel rietsuiker 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor marinade 125 ml droge rode wijn 1 e bruine suiker 1 t mosterd poeder 1 t gemalen gember 1 t rozemarijn en tijm, vermengd 1 laurierblad gescheurd 1[...]
Bron: smulweb.nl